Triageren in het Engels voor doktersassistentes

Er wonen veel anderstaligen in Nederland die jij vast en zeker in je dagelijkse praktijk aan de telefoon of voor de balie krijgt. Je communiceert dan doorgaans in het Engels.

Maar als het gaat om het triageren*, de juiste vragen stellen en de antwoorden goed kunnen vertalen en interpreteren, dan is deze aanvullende praktische training ‘Triageren in het Engels’ onmisbaar!

*)De inhoud van deze training is gebaseerd op de NHG- triagewijzer 2020.
Deze  NHG-TriageWijzer is geactualiseerd volgens de Nederlandse Triage Standaard, richtlijnen en inzichten rondom triage en spoedbehandeling bij de huisarts.

  • Duur: 3 bijeenkomsten
  • Prijs: 450 euro
  • Geaccrediteerd door de CADD (Kabiz) van de NVDA

 

Programma

De training bestaat uit 3 wekelijkse avondbijeenkomsten van ieder 3 uur. We gaan aan de slag met eenvoudige en meer complexe casussen, afgestemd op jouw rol als doktersassistent.
Jouw eigen praktijkvoorbeelden zijn zeker ook welkom! In een groep van maximaal 15 deelnemers gaan we oefenen in een veilige sfeer. Je ontvangt de inhoud van de training nadien als PDF bestand in je inbox, zodat je de casussen inclusief de Engelse vragen en standaardzinnen makkelijk en snel terug kunt zoeken.

Deze praktische training geeft de doktersassistenten en triagisten, handvatten om hun werk ook in het Engels goed te kunnen uitvoeren.

Toelatingseis

Je beheerst de Engelse taal op het niveau van de mbo opgeleide doktersassistent.

Accreditatie en bewijs van deelname

De training is geaccrediteerd voor 9 uren door de CADD (Kabiz)  van de NVDA. Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.

Data

Op aanvraag.

Locatie

De bijeenkomsten worden verzorgd op onze School voor Gezondheidszorg aan de Leusderweg 30 in Amersfoort.

Kosten

Deze training kost € 450,- (vrijgesteld van BTW) inclusief cursusmateriaal, consumpties en een
Bewijs van Deelname geaccrediteerd voor 9 punten.

We verzorgen ook maatwerktrajecten, afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Mocht hier interesse voor zijn, neem dan contact op met onze Business Development Manager, Inge Kleiss. Zij is te bereiken op 06-40528839 of ieks@mboamersfoort.nl.

Maakt je organisatie scholingskosten, dan bestaan er regelingen om in aanmerking te komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit ontwikkel- of opleidingsfondsen, subsidie of brancheverenigingen, zie ook de regelingen en subsidies voor leven lang ontwikkelen.