Verkopen doe je zo

Tijdens deze training leer je hoe jij je kunt voorbereiden op een verkoopgesprek en hoe je jouw aanpak afstemt op de klant.  Je leert welke fases je doorloopt van een verkoopgesprek en hoe je klanten kunt binden aan je bedrijf. Door middel van rollenspellen oefen je veelvoorkomende onderwerpen uit de praktijk. 

Als verkoper ben je extravert, werk je graag samen en wil je doelstellingen halen. Je houdt van een uitdaging en bent daarnaast vasthoudend en creatief. De combinatie van jouw karaktereigenschappen en deze training maken jou een goede verkoper.

Duur: 5 middagen of avonden
Prijs:  750 euro
Startdata:  in overleg
Erkenning: bewijs van deelname

 

Programma

  • Voorbereiding op het verkoopgesprek
  • Hoe pas je de verkoopaanpak aan op jouw klanten
  • Wat jij vindt: ‘Breng het naar het politiebureau’
  • Ombuigen van bezwaren
  • Social selling (de online klantenreis via sociale netwerken)
  • De noodzaak van CRM oplossingen
  • Oefenen van diverse verkoopgesprekken met veelvoorkomende onderwerpen als: prijsverhogingen aankondigen, de introductie van nieuwe producten, het discontinueren van producten, omgaan met klachten.

 

Praktijk
Naast het behandelen van theorie, wordt er tijdens de les praktijksituaties nagebootst waarin competenties ‘on the job’ worden geoefend. Deelname aan deze training vraagt dus ook de bereidwilligheid en de motivatie om hieraan deel te nemen.

Toelatingseisen
Minimaal een mbo niveau 3 diploma vereist.

Studiebelasting
Gemiddeld 15 uur.

Erkenning
Wanneer jij alle trainingsuren hebt gevolgd ontvang je een bewijs van deelname. 

Bedoeld voor
Werknemers die (net) in de vakgebieden sales en/of marketing werkzaam zijn of werknemers met ervaring die hun kennis willen actualiseren.

 

*)Data onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Incompany training is mogelijk. Neemt contact op voor de mogelijkheden. 

Kosten
De kosten voor deze training zijn €750,- inclusief bewijs van deelname. Tijdens de training wordt gratis koffie, thee en water aangeboden.