Opleiding timmerman volwassen

Wil je je laten om- of bijscholen en ben je op zoek naar een opleiding timmerman volwassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het Professionals Programma van MBO Amersfoort biedt flexibel, waardevol en toekomstgericht onderwijs dat speciaal is ingericht voor volwassenen. Door een opleiding timmerman volwassen te volgen kan je ook op latere leeftijd nog altijd de timmerman worden die in je schuilt. Bekijk ons aanbod en ga je passie achterna!

Waar ben je naar op zoek?

Aanbod-opleiding timmerman volwassen

Een Opleiding timmerman volwassen is bij ons in twee verschillende varianten te vinden. Je hebt de keuze uit de opleiding Timmerman – met Stap en de opleiding Allround timmerman. Timmerman – met Stap is bedoeld bedoelt voor zij-instromers die starten of onlangs gestart zijn in de bouwsector én gemotiveerd zijn om in de bouw te werken. Deze opleiding volg je via de derde leerweg (OVO) en duurt 2 jaar.  Ben je al een ervaren timmerman en wil je een stapje hoger? Dan is de opleiding Allround timmerman het beste geschikt voor jou. Deze volg je via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en duurt 3 jaar.

omscholing techniek volwassenen
Omscholing techniek volwassenen
Omscholing techniek volwassenen

STAP-budget

STAP is een nieuwe subsidie en staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Werkende en werkzoekende kunnen een STAP-budget van maximaal € 1000,- euro per jaar aanvragen voor een training, cursus of opleiding die opgenomen is in het STAP-scholingsregister. Ook De opleiding Timmerman volwassen is opgenomen in het STAP-register onder school voor Techniek in Amersfoort. Dankzij het STAP-budget houd je nog maar weinig kosten over aan de opleiding timmerman volwassen. Hierdoor is geld geen probleem meer om de overstap te maken en te doen waar je echte passie ligt! Op de website van de Rijksoverheid staat meer informatie over het STAP-budget.


Interessant voor werknemer én werkgever

Het Professionals Programma van MBO Amersfoort is zowel voor werknemers als werkgevers interessant. Als werknemer is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen; je bent namelijk nooit uitgeleerd. Zo blijf je ook aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Door ons ruime aanbod is er voor iedereen wel een opleiding te vinden die bij je past, of je nu wilt om- of bijscholen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de opleiding timmerman voor volwassen. Als werkgever is het belangrijk dat de kennis van je werknemers ‘up-to-date’ is. Daarom is het in veel gevallen interessant om je werknemers bij te scholen d.m.v. een opleiding of cursus. Wij kijken graag met je mee naar het best passende nascholingsaanbod!

Commercieel en administratief

Bekijk opleidingen

Horeca

Bekijk opleidingen

Zorg en Welzijn

Bekijk opleidingen
Timmerman aan het werk

Techniek

Bekijk opleidingen

Uiterlijke verzorging

Bekijk opleidingen
Student Tandtechniek (BOL), Hassan

Gezondheids-
techniek

Bekijk opleidingen

Over Ons

Het Professionals Programma van MBO Amersfoort is speciaal voor volwassenen die zich willen blijven ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Zo kan je doorgroeien in je huidige vak of juist een overstap maken naar een andere branche of ander beroep.  Bij ons kan je terecht voor korte cursussen, vakdiploma’s moor ook voor volledig erkende mbo-opleidingen. Naast de verschillende varianten van de opleiding timmerman volwassen, vind je in ons aanbod veel meer opleidingen en cursussen uit allerlei verschillende sectoren.  Onze verdere voordelen zijn:

  • Kennis op maat.
  • Deskundige docenten.
  • Betrokken en persoonlijk onderwijs.
  • Erkenning: civiele waarde door erkende diploma’s.