Omscholen naar de zorg

Wil je een andere weg inslaan en wil je omscholen naar de zorg? Wij kunnen je helpen! Bij MBO Amersfoort Volwassenonderwijs kan je terecht voor verschillende erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen en trainingen. Wij bieden flexibel, waardevol en toekomstgericht beroepsonderwijs dat speciaal is ingericht voor volwassenen. Zowel particulieren als medewerkers van organisaties kunnen bij ons terecht voor om- of bijscholing. Kan je niet wachten met omscholen naar de zorg? Neem dan een kijkje naar de cursussen die wij aanbieden!

Waar ben je naar op zoek?

Geef je toekomst een nieuwe wending

Het kan zijn dat je op latere leeftijd erachter komt dat je niet de juiste beroepskeuze gemaakt hebt of dat je huidige baan je niet gelukkig maakt. Vaak denkt men dat het al te laat is voor een carrièreswitch nadat ze de veertig gepasseerd zijn, maar niets is minder waar. Ook op deze leeftijd heb je nog alle mogelijkheden en kan je je toekomst nog een nieuwe wending geven. Bijvoorbeeld door jezelf om te scholen naar de zorg. Het voordeel van de ervaring die je al hebt, is dat je jezelf echt hebt leren kennen. Als je ouder bent, weet je beter wat bij je past en wat je sterke en zwakke punten zijn. Dit is precies de reden om die carrièreswitch waar je al lange tijd over twijfelt te maken. Wacht niet en laat je omscholen naar de zorg!

Woman in mask on face in spa beauty salon.

Waarom omscholen naar de zorg?

Er zijn een hoop redenen om te kiezen voor omscholing naar de zorg. Werk in de zorg is nooit saai. Je hebt te maken met veel verschillende situaties en mensen die elk hun eigen verhaal hebben. Als zorgverlener maak je ook echt een verschil, want je kan de mensen precies bieden wat ze nodig hebben. Daarom is werken in de zorg een erg dankbaar beroep. Ook als je kijkt naar de baankansen zit je zeker goed in de zorg. De laatste jaren is het personeelstekort in de zorg enorm en het lijkt erop dat dat nog even aanhoudt. Met een zorgdiploma op zak kan je dus gegarandeerd aan de slag!


Aanbod omscholing naar de zorg

Als je hebt gekozen voor omscholen naar de zorg is het natuurlijk nog zaak om te kiezen wat voor cursus of opleiding je wilt volgen. In ons aanbod vind je verschillende cursussen die we hieronder even op een rijtje hebben gezet. Neem zeker een kijkje om te zien wat de cursussen inhouden!

Is de zorg toch niets voor jou? Neem dan zeker een kijkje naar de rest van ons aanbod. Bij ons kan je terecht voor allerlei cursussen in verschillende richtingen, waar je op onze site gemakkelijk op kunt filteren.

Commercieel en administratief

Bekijk opleidingen

Horeca

Bekijk opleidingen

Zorg en Welzijn

Bekijk opleidingen
Timmerman aan het werk

Techniek

Bekijk opleidingen

Uiterlijke verzorging

Bekijk opleidingen
Student Tandtechniek (BOL), Hassan

Gezondheids-
techniek

Bekijk opleidingen

Over Ons

Bij MBO Amersfoort Volwassenenonderwijs is het mogelijk om je als volwassene te ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Wij bieden een breed scala aan opleidingen en cursussen aan voor als jij wil doorgroeien in je huidige baan of een overstap wil maken naar een andere branche of beroep. Zo kan jij je op latere leeftijd ook nog omscholen naar de zorg en doen wat het beste bij jou past! Naast volwassenenonderwijs kan je bij ons ook terecht voor BBL opleidingen.