Omscholing techniek volwassenen

Heb je het niet naar je zin bij je huidige baan en heb je interesse in Omscholing techniek volwassenen? Wij kunnen je helpen! MBO Amersfoort Volwassenonderwijs biedt flexibel, waardevol en toekomstgericht onderwijs dat speciaal is ingericht voor volwassenen. Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan verschillende erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen en trainingen. Kan je niet wachten met omscholing techniek volwassenen? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod en vind de opleiding die het beste bij jou past!

Ga voor een carrièreswitch

Het komt wel eens voor dat men niet de juiste beroepskeuze heeft gemaakt en met tegenzin naar het werk gaat. Veel mensen denken dat het al te laat is voor een carrièreswitch nadat ze de veertig zijn gepasseerd, maar niets is minder waar.  Ook op latere leeftijd heb je nog alle mogelijkheden om van beroep te wisselen. Het voordeel is dat je jezelf al hebt ontdekt. Op latere leeftijd weet je beter wat bij je past en waar je sterke en zwakke punten liggen. Heb je het niet naar je zin op je huidige werk? Aarzel dan niet en bekijk wat de mogelijkheden voor een carrièreswitch zijn. Ga bijvoorbeeld voor omscholing techniek volwassenen bij MBO Amersfoort als daar je interesses liggen.

Omscholing techniek volwassenen
Omscholing techniek volwassenen
omscholing techniek volwassenen

Waarom omscholing techniek volwassenen?

Omscholen naar de techniek biedt veel voordelen en mogelijkheden. Ten eerste zijn de kansen op een baan in de techniek erg hoog. Het aantal vacatures neemt namelijk elk jaar toe. Hierdoor weet je zeker dat je aan de slag kan met een technische diploma op zak. Een ander voordeel van de techniek is dat je met interesse en het juiste gevoel voor techniek in staat bent om in korte tijd een nieuw vak te leren. Wil je je laten omscholen? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod en ontdek welke mogelijkheden er voor jou liggen!


Aanbod omscholing techniek volwassenen

Als jouw passie bij techniek ligt en jij geïnteresseerd bent in omscholing techniek volwassenen, is het zaak om de juiste opleiding uit te zoeken. Bij MBO Amersfoort Volwassenonderwijs bieden wij verschillende opleidingen aan in de richting van omscholing techniek volwassenen. Deze hebben wij hieronder even op een rijtje gezet. Neem zeker een kijkje als je precies wilt weten wat de opleidingen inhouden!

Natuurlijk is het vakgebied techniek niet voor iedereen op het lijf geschreven, maar ook voor andere richtingen kan je bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan cursussen en opleidingen in verschillende richtingen zoals zorg en welzijn, commercieel en administratief. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Neem dan zeker een kijkje op onze site en laat je inspireren!

Commercieel en administratief

Bekijk opleidingen

Horeca

Bekijk opleidingen

Zorg en Welzijn

Bekijk opleidingen
Timmerman aan het werk

Techniek

Bekijk opleidingen

Uiterlijke verzorging

Bekijk opleidingen
Student Tandtechniek (BOL), Hassan

Gezondheids-
techniek

Bekijk opleidingen

Over Ons

Bij MBO Amersfoort Volwassenonderwijs kan je als volwassen terecht als je je verder wilt ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Bijvoorbeeld als je wilt doorgroeien in je huidige baan of als je een overstap wilt maken naar een andere branche of beroep. Wij bieden een breed scala aan opleidingen en cursussen aan. Zo kan jij ook op latere leeftijd nog kiezen voor omscholing techniek volwassenen en hetgeen doen waar je passie ligt. Kies de opleiding of cursus die het beste bij je past en ben zeker van je zaak met MBO Amersfoort! Ook voor BBL opleidingen kan je bij ons terecht.